Pravila privatnosti i uvjeti korištenja

Vodoprivreda – Zagorje društvo s ograničenom odgovornošću za projektiranje, izgradnju i održavanje hidrograđevinskih objekata i građevinarstvo, Klanjec, Milčićeva 8 ne prikupnja podatke o korisnicima internet stranice već služi isključivo u informativne svrhe.

Kolačići (Cookies) su potrebni za ispravno funkcioniranje web stranice i za korištenje usluga sadržanih na istoj. U njihovoj odsutnosti, web stranice ili neki od njezinih dijelova možda neće raditi ispravno. Stoga se ovi kolačići (PH_HPXY_CHECK) uvijek koriste bez obzira na korisničke postavke. Ova kategorija kolačića se uvijek šalje iz naše domene te ih korisnici mogu izbrisati preko svoje funkcije preglednika.

Informacije koje Vodoprivreda – Zagorje d.o.o. objavljuje na svojoj internet stranici smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim, Vodoprivreda – Zagorje d.o.o. ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim internet stranicama. Informacije dostupne na internet stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka te ste suglasni da nas nećete smatrati odgovornima za neostvarenje svojih očekivanja u vezi s tim. Vodoprivreda – Zagorje d.o.o. neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ove web stranice kao i nemogućnosti upotrebe informacija dostupnih na ovim internet stranicama. Također, Vodoprivreda – Zagorje d.o.o. može u svako vrijeme, bez prethodne najave, izmijeniti podatke pohranjene na ovim internet stranicama. Molimo Vas da vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na internetu može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih, te svaka poruka zaprimljena putem elektronske pošte smatrat će se nepovjerljivom te Vodoprivreda – Zagorje d.o.o. ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka. Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano uz ove Pravne uvjete korištenja internet stranica Vodoprivreda – Zagorje d.o.o., slobodno nas kontaktirajte.

Korisnicima nije dopušteno slanje sadržaja i poruka koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, pornografski, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način koji mi procijenimo neprimjerenim, slanje sadržaja i poruka za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, lažno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe, manipuliranje informacijama u svrhu skrivanja porijekla sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem ove web stranice, slanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom, slanje sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke, korištenje, na bilo koji način, Vodoprivreda – Zagorje d.o.o. stranica za slanje komercijalnih priopćenja (spam). Poruke i sadržaj koji smatramo nepodobnim ili ne odgovara uvjetima korištenja bit će izbrisan.

Kako nemamo nadzor nad dokumentima, podacima, informacijama na drugim Internet stranicama koji su navedeni na našoj internet stranici, u potpunosti se odričemo svake odgovornosti vezane uz sadržaj na drugim stranicama čiji sadržaj ne stvaramo. Kod sadržaja koji razmjenjuju korisnici ne možemo garantirati točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja. Sadržaj koji krši pravne propise RH ili narušava ugled web stranice bit će uklonjen bez prethodne obavijesti. Nismo ni na koji način odgovorni za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koji su nastali zbog korištenja ovih stranica.